Våra kök

Vi säljer såväl kompletta kök som luckor till befintliga skåp. Dessutom tillhandahåller vi vitvaror från Siemens och granitskivor av bästa kvalité.

Vi besöker kunder som funderar på nytt kök och nya köksluckor i Västerås

JM´s träinredning AB är en av de ledande leverantörerna av skräddarsydda kök och åtar sig stora som små uppdrag i Västerås med omnejd. Vårt nära samarbete med väl utvalda underleverantörer gör att vi kan erbjuda totalentreprenad. Som kund hos oss har du bara en kontaktperson att kommunicera med under tiden vi bygger ditt drömkök. Det är tryggt för dig.

Ibland räcker det med att byta ut köksluckorna för att fräscha upp sitt befintliga kök. JM´s träinredning AB erbjuder också ett brett sortiment av köksluckor i olika stilar som måttanpassas enligt dina önskemål.

I vårt breda sortiment ingår också skjutdörrar i varierande utförande.

Går du i tankar om att renovera eller fräscha upp ditt befintliga kök är det en bra början att kontakta oss på JM´s träinredning AB. Vi erbjuder att kostnadsfritt besöka ditt hem och lyssna på dina idéer om hur du vill ha ditt framtida kök. Tillsammans med dig tar vi fram en lämplig lösning enligt dina önskemål. Efter att vi har tagit mått av ditt kök presenterar vi en färglagd dataritad bild i 3d som visar hur ditt drömkök kommer att se ut. Vi lyssnar på dina synpunkter och gör eventuella justeringar om så behövs. Efter att du har godkänt vårt förslag börjar vi tillverkningen och med hjälp av våra leverantörer monterar vi ditt drömkök.

Om du inte är riktigt säker på vad du vill göra med ditt befintliga kök är du alltid välkommen till oss på JM´s träinredning AB och titta på olika kökslösningar i vår utställningslokal på Gilltunavägen 1 i Västerås. Där kanske du också kan inspireras och få lite idéer om hur du vill att ditt drömkök ska ut. Ring oss på 021-38 28 30 och boka in ett besök.

Välkommen JM´s träinredning AB