OM OSS

1986 började möbelsnickarna Jonas och Magnus Kjellgren arbeta på några olika köksfirmor med att tillverka och montera kök. Med lång och gedigen erfarenhet och ett stort kunnande inom området startade de senare ett eget företag.

1997 bildade Jonas och Magnus Kjellgren handelsbolaget JM’s Träinredning HB med inriktning på montering av kök och inredning till bland annat restauranger.

2006 ombildades företaget till aktiebolag. Verksamheten koncentrerades nu mot att tillverka och montera skräddarsydda kök till privatpersoner och företag.
Företaget har haft en mycket gynnsam utveckling och idag är JM’s Träinredning AB ett av de ledande tillverkarna i branschen.

Vad som är unikt med JM’s Träinredning AB är att du som kund har bara en kontaktperson att kommunicera med. Du får ett personligt bemötande från början till slut. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök hos dig lyssnar på dina önskemål. Och tillsammans planerar vi ditt nya kök.

Efter godkända ritningar börjar vi tillverka och montera ditt drömkök. Vi har ett långt samarbete med underleverantörer som elektriker, rörmokare, plattsättare, målare och andra yrkesgrupper som krävs. Därför kan vi erbjuda dig totalentreprenad. Det gör att du kan känna dig trygg med att anlita oss på JM’s Träinredning AB när du ska uppgradera ditt kök.

Vi lämnar 2 års garanti på ditt drömkök! Det gamla köket river vi ut och transporterar bort.